Vacature DGV

vacature DGV

Gymnastiekvereniging D.G.V. uit Dussen is voor haar selectie op zoek naar een positief coachende turntrainer (m/v) voor circa 2 – 4  uur per week.

Als turntrainer geef je samen met een collega en/of assistent les aan een groep meiden Jeugd – Junior- Senior divisie 5. De huidige trainingstijden zijn op zaterdagochtend 09:00 – 11:00. Gewijzigde tijden zijn bespreekbaar! Naast het geven van de trainingen begeleid je de turnsters op de regionale wedstrijden.

D.G.V. Dussen heeft de beschikking over een gloednieuwe sporthal met een permanent ingericht turngedeelte welke voorzien is van valkuil en vele trainingsfaciliteiten voor dames turnen. Je komt te werken met een enthousiast team van trainsters, actief ondersteund vanuit het bestuur. Je ontvangt een reële onkostenvergoeding gebaseerd op ervaring en licentie.

Ben jij zelfstandig, enthousiast, positief en gemotiveerd, dan komen wij graag met jou in contact! Wij vragen van jou minimaal een KNGU licentie niveau 3 of een opleiding gelijk aan deze. Ervaring met de keuze wedstrijdoefenstof van de K.N.G.U. is een pre.

Interesse?

Neem dan contact op met Jolanda Verschoor dgvdussen@outlook.com

april 1, 2017