Zilver voor Rosabel Dikkes D.G.V.

Zaterdag 10 maart vond in Prinsenbeek de 2e voorwedstrijd plaats voor de niveaus D2, D3 en divisie 5 en 6. Voor D.G.V. kwamen deze dag maar liefst 17 turnsters in actie! Rosabel Dikkes won in de categorie Pupil 2 D2 een zilveren medaille.

In de ochtendronde turnden er 4 meiden in het niveau Instap D2. Lisanne Hoeke en Esmee Wijnands hebben beide een mooie handstandoverslag tot ruglig laten zien en behaalde op dit toestel een 1e en 4e plaats. Voor Isis van Ooijen was het haar eerste wedstrijd zij liet een mooi boogje zien op de vloer.  Floor Weterings turnde een stabiele balkoefening met een mooie zweefstand.
In Baan 2 turnde Sarah van Dortmont en Femke van der Stelt (Jeugd 1 D2) beide een stabiele balkoefening. Sarah was in haar niveau het beste op dit toestel en behaalde een score van 12,65. In het algemeen klassement eindigde Sarah op de 4e plaats en Femke op de 7e plaats.
In Divisie 5 Junior F kwamen Sanne Hartman, Julia van Himste en Marit Straver in actie. Marit turnde een strakke balkoefening met een hoge handstand en behaalde ook de 1e score op dit toestel. Julia behaalde op vloer, onder anderen door haar wisselspagaatsprong, een mooie score van 10,6. Sanne sprong voor het eerst een handstandoverslag met plank. In het eindklassement eindigde Sanne op een knappe 4e plaats.

In de middagronde kwamen voor D.G.V. vijf turnsters uit in het niveau  Pupil 1 D2. Ziva Raams, Yara Struik en Mara Belle lieten een mooie rol voorover tot hoekhang zien bij het onderdeel brug. Britte Verduijn en Lotus Klijsen lieten beide op het onderdeel sprong mooie een handstandoverslag tot ruglig zien.

In de avondronde kwam Sanne Straver uit in het niveau Divisie 5 Senior E. Sanne mag trots zijn op haar twee overslagen over de pegasus. Ze behaalde hiermee een score van 10,475.
Maud de Rooij en Rosabel Dikkes turnde deze avond in de categorie Pupil 2 D2. Maud had vandaag twee nieuwe uitdagingen. Een radslag op balk en een overslag op vloer. Beide heeft ze vol overgave geturnd. Rosabel was vandaag naast een 2e plaats in het algemeen klassement ook het sterkst op het onderdeel sprong. Gefeliciteerd turnster met jullie persoonlijke prestaties.

maart 18, 2018