Turnsters D.G.V. leveren goede prestatie op de tweede voorwedstrijd

In Zundert werd op 17 maart de tweede voorwedstrijden voor divisie 4/5/6 turnen gehouden.

In de categorie jeugd G kwamen 5 turnsters uit voor D.G.V. Iedereen startte goed op het toestel brug. Minoek Stevens overwon haar angst en turnde een goede brugoefening met hoge zwaaien. Ook Tessa Lensvelt liet zien dat ze hard gewerkt had op dit onderdeel, ondanks een gekneusde vinger liet ze een keurige oefening zien.
Daarna kwam het toestel balk. Hier liet Tara de Graaf zien dat ze de rust kon bewaren en turnde een strakke balkoefening met een mooie hoge handstand. Ze kreeg een score van 10,50 wat de 4e score was op dit toestel.
Op het toestel vloer turnde Imme Schop een nette oefening op muziek, het ritme zat er goed in en als afsluiter maakte ze een hoge salto tot stand. Het laatste toestel van deze ochtend was sprong. Fleur de Rooij overtrof zichzelf en maakte een mooie ruime overslag over het pegasus.

maart 18, 2018