Zilver voor Rosanne van Biesen Dussense Gymnastiek Vereniging.

Zaterdag 24 maart vond in Vlijmen de 2e voorwedstrijd plaats voor divisie 4, 5, 6 turnen. Rosanne van Biesen won in de 4e divisie senior E de zilveren medaille!

In de ochtendronde mocht Anne Valkenhoff turnen in de 4e divisie jeugd F. Ze opende de wedstrijd goed met een mooie overslag over het pegasus, ook op het volgende toestel brug turnde Anne heel vlot en netjes. Ze sloot haar wedstrijd af op het toestel vloer, hier liet ze een keurige oefening met een arabier flikflak zien wat haar de 3e score op dit onderdeel opleverde. (11.200)

’s Middags was het de beurt aan Rosanne van Biesen, zij turnt in de 4e divisie senior D. Ook Rosanne mocht beginnen op sprong, en dit deed ze goed met een half in half uit over het pegasus. Ze zette de score 11.800 neer, wat de hoogste score in haar niveau op dit toestel bleef. Op balk heeft ze haar angsten overwonnen en deed voor het eerst op wedstrijd een radslag op de balk, en ze bleef staan! Met deze strakke balkoefening behaalde ze de 3e score op dit onderdeel met een 10.700.
Rosanne sloot haar wedstrijd af op vloer, ondanks dat ze niet haar volledige programma kon draaien heeft ze een hele nette vloeroefening laten zien wat tevens de 3e score op dit onderdeel was. Dit alles resulteerde in een knappe 2e plaats in het algemeen klassement!

april 8, 2018