Sluiten van de Dussenaar

Beste leden van DGV,

Zoals jullie in de persconferentie van maandag 14 december hebben gehoord, moeten alle sporthallen hun deuren sluiten. Zo ook de Dussenaar.

Dit betekent dat  vanaf vandaag 15 december 2020 tot en met dinsdag 19 januari 2021 ALLE trainingen komen te vervallen.

Wij als bestuur vinden dit erg jammer, maar wij hopen ook dat we snel weer “normaal” kunnen trainen, wedstrijden en activiteiten kunnen organiseren. Dat u als ouder weer een keer naar te training van uw zoon of dochter kan komen kijken. Zonder dat we rekening moeten houden met de coronaregels.

Wij wensen jullie dan ook fijne feestdagen en vooral een gezond 2021!

Hopelijk zien we jullie in januari allemaal weer in de zaal om te kunnen sporten.

Sportieve groeten van

Zoë Pasman & Sylvia van Deursen.

Heeft u interesse om Zoë en Sylvia te ondersteunen in het bestuur? We zijn nog steeds dringend op zoek naar bestuursleden!! Een vereniging met meer dan 200 leden draaiend houden met maar 2 bestuursleden is niet haalbaar op langere termijn. Stuur een mailtje voor meer informatie en functies die open staan.

december 15, 2020